Hiv Og Aids

Hiv er et virus som medfører svekkelse av immunforsvaret slik at kroppen er mer mottakelig for infeksjoner og sykdom. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Akkurat nå finnes det ingen kurerende behandling for hiv. Viruset kan føre til alvorlig sykdom og død, men det finnes medisiner som holder hiv i sjakk!

Nå i dag, dør over 4000 mennesker. Hver eneste dag. Og nær 40 millioner over hele verden lever med Hiv. Men en dag. Kanskje snart! Så kommer vi til å kurrere Hiv.  40-60 år siden var det flere hundre millioner som døde av hiv og aids.

Vi har kommet langt, og vi er heller ikke ferdig med å fortsette aids forskningen.

  • Thor Arne
Annonser

Skrevet av

MTMH

Vi er 4 ungdommer fra Høknes Ungdomskole

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *